Acest acord este un acord legal între tine şi www.pooldoctor.ro, furnizorul de servicii de acest site Web de proprietate („Servicii”). Prin utilizarea Serviciilor, sunteţi de acord cu termenii şi condiţiile incluse în acest acord („Conditii de utilizare”).

Acest acord se referă la utilizarea de către dvs. pe acest site numai. Utilizarea de către dvs. de servicii de pe alte site-uri vor fi acoperite de acorduri separate. Serviciile noastre sunt disponibile numai la persoanele care pot forma din punct de vedere contracte obligatorii în temeiul legii aplicabile, şi, prin urmare, să excludă minori.

Utilizarea serviciilor.

Puteţi utiliza Servicii pentru scopuri personale şi de afaceri. Cu toate acestea, nu puteţi vinde, închiria sau revinde servicii către sau în numele oricărei alte părţi. În plus, nu puteţi utiliza, sau permite să fie utilizate, Servicii www.pooldoctor.ro în orice încalcare a legii aplicabile, de reglementare sau politica, sau în violarea drepturilor unei terţe părţi „.

Termeni si conditii de utilizare.

Acord cu Termenii.

Prin utilizarea de informaţii, servicii si produse disponibile prin intermediul www.pooldoctor.ro sunteti de acord cu termenii şi condiţiile conţinute în acest document.

Modificarea.

www.pooldoctor.ro îşi rezervă dreptul de a modifica Termenii de utilizare în orice moment, şi astfel de modificări vor fi efective imediat la mai devreme de a posta Termenilor de furnizare a serviciilor sau modificate printr-o notificare e-mail la tine.

Sunteţi de acord să revizuiască aceste Condiţii de furnizare a serviciilor periodic să fie conştienţi de aceste modificări, şi accesul sau utilizarea în continuare a acestui site web va fi considerată acceptare a Termenilor modificate de furnizare a serviciilor.

Sunteţi de acord că aceste standarde de notificare a modificărilor sunt rezonabile.

Recunoaşteţi şi sunteţi de acord cu faptul că www.pooldoctor.ro sau afiliaţii săi pot refuza accesul la sau utilizarea de toate sau o parte din acest site fara o notificare prealabila daca dati dovada de comportament sau activităţi care www.pooldoctor.ro la discreţia sa crede încalcă oricare dintre aceste Conditii de utilizare, încalcă drepturile de www.pooldoctor.ro, sau sunt necorespunzatoare pentru continuarea accesului şi utilizarea acestui site web.

Dvs. de informare.

Dându-ne adresa ta de e-mail, sunteţi de certificare în prezentul acord că aveţi dreptul de a utiliza adresa dvs. de email.

Prin furnizarea de informaţii pentru a ne prin intermediul acestui site web (o astfel de, feedback, date, comentarii, intrebari, sugestii, idei sau planuri), sunteţi de acord că aceste informaţii vor fi confidenţiale şi că www.pooldoctor.ro vor avea drepturi nelimitate de a ( sau nu): folosi, distribui, reproduce, şi dezvălui informaţii, cum ar fi www.pooldoctor.ro consideră corespunzătoare, fără nici o despăgubire sau de recunoaştere a sursei sale. www.pooldoctor.ro trebuie să fie libere de a folosi orice idei, concepte, know-how sau tehnici conţinute în informaţiile pe care le furniza prin intermediul site-ului www.pooldoctor.ro www.pooldoctor.ro „-ul lui.

În schimb pentru utilizarea acestui site web, sunteti de acord că orice informaţie ni le trimiteţi vor fi actuale şi complete şi nu va încălca drepturile oricărei părţi terţe, şi sunteţi de acord să apara, despagubi, şi ţineţi inofensive www.pooldoctor.ro , afiliaţii săi şi furnizorii de conţinut, şi succesorii lor împotriva oricăror pretenţii de către terţe părţi întemeiat pe fapte în încălcare a acestor reprezentări.

În timp ce www.pooldoctor.ro nu va divulga cu bună ştiinţă adresa ta de email sau orice alte informaţii personale pentru părţile din afara, sunteţi de acord că www.pooldoctor.ro nu va fi responsabil pentru achiziţia sau utilizarea informaţiilor dumneavoastră de niciunei terţe părţi fără www.pooldoctor. ro cunoştinţe sau consimţământul. La rândul său, sunteţi de acord că www.pooldoctor.ro nu va fi responsabil pentru achiziţia sau utilizarea de informaţii personale despre tine care nu este sub controlul nostru.

www.pooldoctor.ro este împotriva e-mail nesolicitate (SPAM), ca o chestiune de politică. Prin urmare, va vom trimite nici un NU mesaje publicitare, numai ca parte a Serviciilor. Cu toate acestea, în scopul de a sprijini acest serviciu gratuit, veţi primi reclame în cadrul notificărilor e-mail care le primiţi.

De proprietate.

www.pooldoctor.ro are şi îşi păstrează toate drepturile, titlul şi interesul în şi pentru orice software sau tehnologii utilizate în furnizarea de servicii, şi toate drepturile de proprietate intelectuală aferente.

Tot continutul inclus in acest site web, inclusiv textul, grafica, logo-uri, butoane, icoane, şi imagini, este proprietatea www.pooldoctor.ro sau afiliatilor sai, furnizorii de conţinut, sau de alţi licenţiatori, cu dreptul de proprietate cum este indicat de drepturi de autor specifice şi Anunţurile marcă şi / sau un context, şi este protejat de SUA, şi drepturile de autor internaţionale şi legile mărcii comerciale.

Informaţii pentru consumatori.

Informarea consumatorului incluse aici este destinată, în parte, pentru a alerta cititorul la problemele pertinente referitoare la acest site. Informaţiile conţinute în acest document nu este conceput ca un substitut pentru consultare profesionale. În cazul în care este necesară asistenţă profesională, serviciile de o persoană competentă profesional ar trebui să fie căutat.

Preţuri şi disponibilitate.

Orice informaţii tarifare listate pe acest site pot fi modificate fără preaviz. Anumite posturi aici pot fi întrerupt sau să nu fie disponibile în anumite zone.

Declaratiile noastre.

Disponibilitatea de servicii depinde de mulţi factori, inclusiv conexiunea la Internet, disponibilitatea site-ului www.pooldoctor.ro ‘s web sau servicii, şi echipament care nu este, prin natura sa, tolerant vina.

SERVICIILE SUNT FURNIZATE „CA ATARE”. NICIO GARANŢIE SUNT OFERITE, SAU VERBALE, EXPRESE SAU IMPLICITE, CU PRIVIRE LA SERVICIILE, disponibilitatea sau UTILIZAREA SERVICIILOR, PERFORMANŢA SITE-ULUI, rezultatele obţinute sau OPERAŢIUNEA fără întrerupere, orice informaţii sau produse obţinute sau derivate PRIN UTILIZAREA SERVICII, transport, depozitare sau Utilizarea informaţiilor, SAU ORICE produse sau servicii utilizate în colaborare cu SERVICII.

www.pooldoctor.ro ŞI FURNIZORII SĂI SPECIFIC declare imposibilitatea de IMPLICITE DE VANDABILITATE, NONINFRINGMENT ŞI POTRIVIRE PENTRU UN ANUMIT SCOP CU PRIVIRE LA SERVICIILE, disponibilitatea şi utilizarea serviciilor, ORICE INFORMATII SAU obţinute sau derivate PRIN UTILIZAREA SERVICIILOR, LIBERTATE de virusi de computer, SI ORICE transmiterea sau utilizarea informaţiilor.

furnizori www.pooldoctor.ro şi filialele sale şi conţinutul rezervă dreptul de a modifica sau şterge produse, servicii şi informaţii disponibile pe acest site web în orice moment.

Informaţiile conţinute în acest World Wide Web site-ul este oferit doar pentru scopuri informationale. În timp ce www.pooldoctor.ro a încercat să ofere corecte şi de actualitate information1 pot exista inexactităţi accidentală şi erorile tipografice. Ne rezervam dreptul de a face modificari si corecturi în orice moment, fără notificare.

www.pooldoctor.ro nu garanteaza acuratetea, completitudinea sau utilitatea informaţiilor, text, link-uri sau alte elemente conţinute de pe acest site web şi www.pooldoctor.ro isi declina orice responsabilitate pentru erori sau omisiuni in aceste materiale.

www.pooldoctor.ro face nici un angajament de a actualiza informaţiile conţinute pe acest site.

site-uri web ale unor terţe părţi enumerate ca link-uri aici nu sunt sub controlul www.pooldoctor.ro. În consecinţă, www.pooldoctor.ro poate face nici o reprezentare cu privire la conţinutul acestor site-uri web şi nici nu poate faptul că www.pooldoctor.ro a inclus acest link servi drept aprobarea de către www.pooldoctor.ro de oricare din aceste site-uri web.

Nimic din cele conţinute în acest site web constituie consultanţă de investiţii.

Toate vânzările de produse enumerate aici sunt supuse termenilor noastră obişnuită şi condiţiile de vânzare.

Mărci.

Toate mărcile comerciale, nume de companii, de produse şi nume sunt proprietatea respectivilor proprietari.

Drepturile de autor.

Continutul acestui site web, inclusiv dar nu limitat la text şi imagini aici şi dispunerea lor sunt copyright @ 2003 www.pooldoctor.ro. Toate drepturile rezervate. Unele imagini sunt deţinute de aici şi au fost furnizate de către membrii noştri şi sunt folosite cu permisiune. Vă rugăm să ne contactaţi dacă sunteţi interesat în a primi permisiunea pentru uz comercial sau non-comercial de oricare dintre imagini sau conţinut aici.

Limitarea răspunderii.

IN NICI UN CAZ VA www.pooldoctor.ro, FURNIZORII SĂI, licenţiaţi sau de FILIALELE FI RESPONSABILI PENTRU ORICE INDIRECTE, ACCIDENTALE, SPECIALE, EXEMPLARE SAU CONSECUTIVE DAUNE CARE REZULTATUL SAU ARISE aceste servicii, disponibilitatea sau UTILIZAREA SERVICIILOR, orice informaţie PRODUSE SAU obţinute sau derivate PRIN UTILIZAREA SERVICIILOR, orice alte produse sau servicii utilizate în legătură cu servicii sau oricăror transmiterea sau utilizarea informaţiilor. ÎN „S, FURNIZORII SĂI” NICI UN CAZ www.pooldoctor.ro SAU licenţiaţi „responsabilitate cumulată la client SAU ORICE care decurg din prezentul acord depăşesc o sută de dolari ($ 100).

Despăgubiri.

Sunteţi de acord să despăgubiţi, apăraţi şi să www.pooldoctor.ro inofensiv, filialele sale, ofiţerii, directorii, angajaţii, consultanţii, agenţii şi furnizorii de şi împotriva oricăror şi toate pretenţiile, răspundere, daune şi / sau a costurilor (inclusiv, dar nu se limitează la rezonabile ale avocaţilor onorarii), care decurg din utilizarea de către dvs. a acestui site web si a serviciilor oferite în temeiul prezentului acord, încălcarea acestor termeni si conditii de tine, sau de încălcarea de către tine, sau alţi utilizatori de www.pooldoctor.ro ‘site-uri web prin utilizarea computerului sau a incalcarii de catre dvs. de orice proprietate intelectuala sau alt drept de orice persoană sau entitate.

îşi rezervă dreptul de www.pooldoctor.ro pe cheltuiala proprie, să-şi asume apărarea exclusivă şi controlul oricărei probleme supuse în alt mod despăgubire de către tine.

Încetarea raporturilor de serviciu.

Fie ca va www.pooldoctor.ro sau poate denunţa prezentul acord şi Serviciilor în orice moment şi pentru orice motiv, dar până în acel moment acesta rămâne în vigoare şi cu efecte depline.

Aceşti termeni sunt eficiente până la încetarea de oricare dintre părţi. Puteţi rezilia aceşti termeni în orice moment prin distrugerea tuturor materialelor obţinute din orice si toate site-www.pooldoctor.ro (e) şi toate documentaţia aferentă şi toate copiile acestora şi a instalaţiilor, dacă a făcut în condiţiile acestor termeni sau altfel.

Aceşti termeni se va termina imediat şi fără preaviz de la www.pooldoctor.ro dacă în www.pooldoctor.ro e discreţia nu reuşiţi să vă respectă cu orice termen sau prevedere a prezentului acord.

La terminare, trebuie să distrugeţi toate materialele obţinute de pe site, precum şi toate celelalte site-www.pooldoctor.ro (e) şi toate copiile acestuia, indiferent dacă a făcut în condiţiile acestor termeni sau altfel.

Termenii acestei secţiuni şi secţiunile 4, 5, 8,11 şi 12 vor supravieţui orice rezilierea prezentului acord.

Diverse.

Acordul integral.

Acest acord constituie întregul acord între dumneavoastră şi www.pooldoctor.ro cu privire la serviciile si inlocuieste toate celelalte acorduri, contemporan şi înainte, între tine şi www.pooldoctor.ro cu privire la Servicii.

Nonwaiver.

eşec www.pooldoctor.ro de a impune orice prevedere a prezentului Acord nu va fi interpretată ca o renunţare la orice prevedere sau drept.

Amendamentul.

www.pooldoctor.ro poate revizui aceşti Termeni şi condiţii prin actualizarea acestui anunt. Nici un amendament sau modificare prezentei legi vor fi valabile sau cu caracter obligatoriu pe oricare dintre părţi cu excepţia cazului în acceptată de către www.pooldoctor.ro.

Separabilitate.

În cazul în care o parte a acestui acord este tinut inaplicabilă, partea neaplicabilă va fi interpretat în conformitate cu legislaţia aplicabilă în aproape la fel de posibil pentru a reflecta intentiile initiale ale partilor, iar restul prevederilor vor rămâne în vigoare şi cu efecte depline .

Nici o interdicţie.

Renunţarea de către una dintre părţi de o încălcare a unei dispoziţii a prezentului acord sau nerespectarea de către oricare dintre părţi pentru a exercita orice drept mai jos nu trebuie să funcţioneze sau să fie interpretată ca o renunţare la orice încălcare ulterioară a acestui drept sau ca o renunţare la orice alt drept.

Act al lui Dumnezeu.

www.pooldoctor.ro nu va fi raspunzator in orice sumă pentru neexecutarea oricărei obligaţii în temeiul prezentului acord în cazul în care astfel de eşec este cauzată de apariţia oricăror situaţii neprevăzute neprevăzute în afara controlului rezonabil al părţii respective, inclusiv, fără întreruperi Internet limitare, intreruperi de comunicaţii, de incendiu , inundaţii, război sau un act al lui Dumnezeu.

Nici obligaţia de a monitoriza.

www.pooldoctor.ro nu are nicio obligaţie de a monitoriza utilizarea Serviciilor, dar www.pooldoctor.ro poate face acest lucru şi poate dezvălui, de asemenea, informaţii cu privire la utilizarea de către dvs. a Serviciilor de a satisface legile, regulamentele sau alte cereri guvernamentale.

Vă mulţumim pentru vizitarea ŞI UTILIZAREA SITE-UL NOSTRU WEB. VĂ apreciem ca un client.
© Copyright 2011 Toate drepturile rezervate